ΠΡΟΦΙΛ

Το Οδοντιατρείο

Η Ιστορία

Το οδοντιατρείο μας στεγάζεται σε έναν πολύ όμορφο, μοντέρνο και εκσυγχρονισμένο χώρο στην οδό Κωστή Παλαμά 43 & Ηλιουπόλεως στη Δάφνη, μόλις 5 λεπτά από το μετρό του Άγιου Ιωάννη. Η ιστορία του οδοντιατρείου ξεκινάει από το 2001, με οδοντίατρο και ιδιοκτήτη του τον κ.Στέφανο Φραγκιαδάκη.

Γιατί Το Οδοντιατρείο Στέφανος Φραγκιαδάκης

Ο κ.Στέφανος Φραγκιαδάκης απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μετράει πολλά χρόνια εμπειρίας και προϋπηρεσίας σε όλες τις οδοντιατρικές παθήσεις, και με χαρακτηριστικό του, το πρότερον ενδιαφέρον του για κάθε ασθενή ξεχωριστά, τον καθιστά έναν επαγγελματία οδοντίατρο.

Το οδοντιατρείο είναι εξοπλισμένο με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, προκειμένου να παρέχεται η καλύτερη δυνατή φροντίδα για κάθε μας ασθενή. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι οι ασθενείς μας να νιώθουν ασφάλεια και το πετυχαίνουμε, έχοντας στη διάθεσή μας έναν εκσυγχρονισμένο χώρο με προηγμένη τεχνολογία.

Στο οδοντιατρείο Στέφανος Φραγκιαδάκης καλύπτεται όλο το φάσμα των οδοντιατρικών υπηρεσιών. Ο γιατρός είναι πρόθυμος να ακούσει το πρόβλημά σας και με τη μεγάλη εμπερία που διαθέτει παράλληλα με τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας θα σας δώσει τη διάγνωση και έπειτα θα ακολουθήσει η θεραπεία σας.

Συναντήστε τον Δρ. Στέφανο Φραγκιαδάκη

Ο κ.Στέφανος Φραγιαδάκης είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνεχίζοντας τις σπουδές του, ειδικεύτηκε στην εμφυτευματολογία, ενώ έχει παραστεί σε πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων. Από το 2001 διαθέτει ιδιωτικό ιατρείο στην οδό Κωστή Παλαμά 43 & Ηλιουπόλεως στη Δάφνη.

Στέφανος Φραγκιαδάκης © 2023. All rights reserved. Web design & development: Ioanna Antoniou